Psykoterapia nuorille ja aikuisille

Psykoterapia on elämän kriisien ja mielenterveysongelmien hoitamista pääsääntöisesti keskustelun avulla. Tarjoan yksilöpsykoterapiaa sekä nuorille että aikuisille vastaanotoillani Kuopiossa, Leppävirralla ja Suonenjoella.

Terapiaan hakeudutaan monesta syystä

Terapiaan hakeutumisen tavallisin syy on oman elämän kaventuminen erilaisten syiden takia ja yleinen paha olo, joka voi ilmetä ahdistuksena, masennuksena, pelkoina, unihäiriöinä, syömishäiriöinä sekä ongelmina ihmissuhteissa, työssä, opiskelussa ja arjessa. Psykoterapian tavoitteena voi olla psyykkisen sairauden hoito, psyykkisen oireen poisto tai lieventäminen, psyykkisten valmiuksien parantaminen tai persoonallisuuspiirteiden muokkaaminen.

Psykoterapian kesto yksilöllistä

Terapian kesto määritellään yksilöllisesti ja se vaihtelee ongelmasta riippuen muutamasta kerrasta kolmeen vuoteen. Tapaamisia on tavallisimmin 1-2 kertaa viikossa ja ne kestävät 45-60 min.

Kelan tukema terapia

Yksilöpsykoterapian osalta olen Kelan kuntoutuspsykoterapian tuottaja, mikä tarkoittaa sitä, että voit hakea Kelan kuntoutustukea terapiaani. Hakemukseen tarvitaan B-lausunto sekä oma hakemus. Lisätietoa löydät täältä.

Jos tahdot lisätietoja yksilöterapiasta tai haluaisit varata ajan, ota rohkeasti yhteyttä!

Tällä lomakkeella

voit kysyä ajanvarausta tai lisätietoja palveluista. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

Toimipaikka