Pari- ja perheterapia

Pariterapia on aiheellista silloin, kun parisuhteessa nousee esille tai tulee vastaan tilanteita, joita ei yhdessä kyetä kohtaamaan tai ratkaisemaan. Perheterapiassa ratkotaan perheen sisäisiä ongelmia ja vuorovaikutusongelmia. Tarjoan perhe- ja pariterapiaa vastaanotoillani Kuopiossa ja Suonenjoella sekä etänä. 

Varaa aika!

Pariterapia

Hyväänkin parisuhteeseen voi tulla tilanteita, jolloin asioita ei kyetä yhdessä kohtaamaan ja ratkaisemaan. Joskus kommunikointi puolisoiden välillä vaikeutuu, vääristyy tai puuttuu kokonaan. Tällaisia tilanteita voivat synnyttää esim. parisuhteen eri vaiheet tai yksilön omat ikääntymis- ja kehityskriisit.

Perheterapia

Perheterapia tarkoittaa tietoista pyrkimystä tutkia, hoitaa ja ymmärtää perheen sisäisiä vuorovaikutuskuvioita sekä yksittäisillä perheenjäsenillä esiintyviä häiriöitä ja niiden aiheuttamaa kärsimystä. Terapiatyöskentely tapahtuu pääosin keskustelemalla yhdessä perheiden kanssa tai kahdenkeskisissä yksilötapaamisissa. Keskustelun lähtökohtana voivat olla perheen voimavarat, vanhemmuus ja lapset sekä parisuhde.

Hae apua ajoissa

Jos parisuhde tai perhe on ajautunut kriisiin tai vaikeaan tilanteeseen, apua kannattaa hakea ajoissa. Hoito laaditaan kulloisenkin tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kelalta voit saada tukea pari- ja perheterapiaan.

 

Jos tahdot lisätietoja pari- tai perheterapiasta tai haluaisit varata ajan, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit kysyä ajanvarausta tai lisätietoja palveluista. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha