Työnohjaus yksilöille ja ryhmille

Palveluihini kuuluu työnohjaus yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille sekä työpaikkakonsultointi. Työnohjauksella pyritään edistämään työntekijän ammatillista kasvua, autetaan työssä jaksamista sekä käsitellään ja parannetaan työyhteisön vuorovaikutussuhteita. Tarjoan työnohjauspalveluja Kuopiossa ja Suonenjoella, mutta myös etänä. 

Varaa aika!

Apua työssä jaksamiseen

Työnohjauksella voidaan ratkoa monia työhön liittyviä kysymyksiä omien voimavarojen riittävyydestä aina työpaikan henkilösuhteisiin saakka, ja sen kautta selkeyttää ja vahvistaa omaa vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia. Työnohjauksella pyritään edistämään yksilön ammatillista kasvua, nostamaan työmotivaatiota ja auttamaan työssä jaksamisessa. Työnohjausta voi hakea yksilönä, ryhmänä tai koko työyhteisönä. Yleensä sopimukset tehdään vuodeksi kerrallaan.

Työpaikkakonsultointi

Pyynnöstä tehtävä konsultaatiokäynti on yhdestä muutamaan kerran mittainen ja sen jälkeen tehdään tarvearvio. Sinulla on mahdollisuus konsultoida myös puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos sinä tai työyhteisösi kaipaatte ammattilaisen apua työssä jaksamiseen, työyhteisön vuorovaikutussuhteiden parantamiseen tai ammatilliseen kasvuun, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, millainen työnohjaus olisi teille paras ratkaisu!

Yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit kysyä ajanvarausta tai lisätietoja palveluista. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha