Kokenut ja ammattitaitoinen psykoterapeutti auttaa ratkomaan elämän kriisejä ja ongelmia

Työnohjaus yksilöille ja ryhmille

Palveluihini kuuluu työnohjaus yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille sekä työpaikkakonsultointi. Työnohjauksella pyritään edistämään työntekijän ammatillista kasvua ja auttamaan työssä jaksamiseen sekä käsitellä ja parantaa työyhteisön vuorovaikutussuhteita. Tarjoan työnohjauspalveluja Kuopiossa, Suonenjoella sekä Leppävirralla.

Apua työssä jaksamiseen

Työnohjauksella voidaan ratkoa monia työhön liittyviä kysymyksiä, omien voimavarojen riittävyydestä aina työpaikan henkilösuhteisiin saakka, ja sen kautta selkeyttää ja vahvistaa omaa vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia. Työnohjauksella pyritään edistämään yksilön ammatillista kasvua, nostamaan työmotivaatiota ja auttamaan työssä jaksamisessa. Työnohjausta voi hakea yksilönä, ryhmänä tai koko työyhteisönä. Yleensä sopimukset tehdään vuodeksi kerrallaan.

Työpaikkakonsultointi

Pyynnöstä tehtävä konsultaatiokäynti on yhdestä muutamaan kerran mittainen ja sen jälkeen tehdään tarvearvio. Sinulla on mahdollisuus konsultoida myös puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos sinä tai työyhteisösi kaipaa ammattilaisen apua työssä jaksamiseen, työyhteisön vuorovaikutussuhteiden parantamiseen tai ammatilliseen kasvuun, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää, millainen työnohjaus olisi teille paras ratkaisu!

Tällä lomakkeella

voit kysyä ajanvarausta tai lisätietoja palveluista. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

T:mi Arja Puhakka
Paajalanmäentie 25
79100 LEPPÄVIRTA

Y-tunnus: 1467970-4
Puh: 044 293 6416

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

T:mi Arja Puhakka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.