Kokenut ja ammattitaitoinen psykoterapeutti auttaa ratkomaan elämän kriisejä ja ongelmia

Psykoterapia nuorille ja aikuisille

Psykoterapia on elämän kriisien ja mielenterveysongelmien hoitamista pääsääntöisesti keskustelun avulla. Tarjoan yksilöpsykoterapiaa sekä nuorille että aikuisille vastaanotoillani Kuopiossa, Leppävirralla ja Suonenjoella.

Terapiaan hakeudutaan monesta syystä

Terapiaan hakeutumisen tavallisin syy on oman elämän kaventuminen erilaisten syiden takia ja yleinen paha olo, joka voi ilmetä ahdistuksena, masennuksena, pelkoina, unihäiriöinä, syömishäiriöinä sekä ongelmina ihmissuhteissa, työssä, opiskelussa ja arjessa. Psykoterapian tavoitteena voi olla psyykkisen sairauden hoito, psyykkisen oireen poisto tai lieventäminen, psyykkisten valmiuksien parantaminen tai persoonallisuuspiirteiden muokkaaminen.

Psykoterapian kesto yksilöllistä

Terapian kesto määritellään yksilöllisesti ja se vaihtelee ongelmasta riippuen muutamasta kerrasta kolmeen vuoteen. Tapaamisia on tavallisimmin 1-2 kertaa viikossa ja ne kestävät 45-60 min.

Kelan tukema terapia

Yksilöpsykoterapian osalta olen Kelan kuntoutuspsykoterapian tuottaja, mikä tarkoittaa sitä, että voit hakea Kelan kuntoutustukea terapiaani. Hakemukseen tarvitaan B-lausunto sekä oma hakemus. Lisätietoa löydät täältä.

Jos tahdot lisätietoja yksilöterapiasta tai haluaisit varata ajan, ota rohkeasti yhteyttä!

Tällä lomakkeella

voit kysyä ajanvarausta tai lisätietoja palveluista. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

T:mi Arja Puhakka
Paajalanmäentie 25
79100 LEPPÄVIRTA

Y-tunnus: 1467970-4
Puh: 044 293 6416

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

T:mi Arja Puhakka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.